0

Tvoja košarica je prazna

O nama

 
  
Neki kažu da se uspjeh mjeri u brojevima, no nas je iskustvo naučilo da to nije nužno tako. Sada naš stalni tim sačinjava dvoje ljudi. Dvoje ljudi koje vjeruje u isti san i spremno je uložiti svoj svaki sat u ostvarenje istog, naučili smo, vrijedi puno.

Zajedno smo došli do ideje, ustanovili viziju i dogovorili svojevrsni pakt: "Dok god ima daha u nama, ne odustajemo."

Svakim danom ulažemo napore u ostvarenje našeg cilja, od dizajna, preko proizvodnje, do stavljanja Hartera papirića na police te promoviranje istih našim budućim korisnicima.

No, bitno je naglasiti i da ništa od ovog ne bi bilo moguće bez dizajnera Dalibora Dimitrijevića, koji stoji iza dizajna prvih Hartera papirića, te brojnih prijatelja i suradnika koji su na ovaj ili onaj način podržali ovaj projekt kada je to bilo najpotrebnije.

Sada slijedi proširenje tima, i potraga za ljudima koji vjeruju u naše vrijednosti i imaju želju za napredovanjem i skup vještina potrebnih za razvoj i rast našeg brenda, kao i ostvarenje naše konačne vizije: Vraćanje proizvodnje papira u Rijeku i pokretanje proizvodnje Konoplje i povezanih proizvoda u Primorsko-goranskoj županiji.

Hvala na podršci!
Bojan Majnarić i Sara Popović